Medarbetare

Martin Orler
advokat & partner

Hej,

Jag heter Martin Orler och är advokat & partner på Advokatfirman COBRA. Tidigare har jag arbetat på Advokatfirman Thomas Martinsson och Juristhuset Lawhouse Advokatfirman Sjöström AB. 

Jag arbetar primärt med brottmål som offentlig försvarare där jag företräder personer som är misstänkta för brott eller som målsägandebiträde där jag företräder personer som utsatts för brott. 

För mig är det viktigt att som försvarare eller målsägandebiträde vara aktiv från början och inte vänta på att ett åtal kommer in. Det bästa för klienten kan vara att få förundersökningen nedlagda så tidigt som möjligt eller att inte dröja med att exempelvis förhöra vittnen eller vidta egna utredningsåtgärder. Går saken ändå till domstol skiljer sig min stil något från andras. För mig är presentationen och retoriken det viktigaste i en domstol. Det spelar ingen roll hur rätt du har, om du inte kan förmedla budskapet på ett bra sätt. Jag använder mig gärna av tekniska hjälpmedel och noggranna förberedelser för att du inte bara ska ha rätt, utan även få rätt.

       0723-580 580

       orler@cobra.se

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
IMG_2775.JPG
IMG_2651.JPG

Gustaf Wangson
advokat & partner

Hej,

 

Jag heter Gustaf Wangson och är advokat & partner på Advokatfirman COBRA AB. Tidigare var jag delägare på Juristhuset Lawhouse Advokatfirman Sjöström AB.

 

​Min passion är att försvara "the underdog" som nästan uteslutande är den misstänkte i ett brottmål. Det är anledningen till att jag normalt endast åtar mig uppdrag som offentlig försvarare. 

Jag har haft förmånen att få arbeta med några av de skickligaste försvararna jag kan tänka mig. Jag har sett att ett försvar är så mycket mer än att advokaten bara dyker upp i rätten och gör vad som förväntas. Ett försvar ska byggas från grunden och bygger på min och min klients gemensamma vision om vart vi är på väg.

 

Min drivkraft är min övertygelse om att det alltid går att bygga ett bättre försvar. Precis som min kollega på COBRA bygger VI ett aktivt och bättre försvar genom lojalitet, beslutsamhet och kreativitet.   

       070-562 50 77

       wangson@cobra.se

  • Facebook
  • Instagram